мрежов бизнес в българия - техники и насоки за развитие
Абонирайте се за моя имейл бюлетин и получавайте първи новите материали за МЛМ бизнес!


Партньорство с мен

 

Ако търсите възможност за развитие и изграждане на висок месечен доход, то тогава ви каня да си партнираме заедно!

Сътруднича си с перспективна и стабилна немска компания, работеща успешно вече повече от 35 години и произвеждаща висококачествени продукти в сферата "Здраве и Красота". Продукти, от които ще бъдете впечатлени и с удоволствие ще препоръчвате.

За времето, в което развивам своя мрежов бизнес с екипа си успяхме да изградим мрежа от над 10 хил. сътрудника в над 10 държави. Оборотът на организацията ни достигна 4 млн. лева на година и изградихме международна система за обучение и развитие. В допълнение се радваме на четвърти собствен авотмобил от компанията ни с марката Mercedes и финансова стабилност и спокойствие. Не само това! В моя екип вече има хора, които развиват бизнеса също професионално и изкарват високи доходи, както и повече от 100 човека притежаващи собствени чисто нови автомобили от компанията ни. Благодарение на системата за обучение и с моя подкрепа можете и вие да достигнете до такива резултати и да подобрите стила си на живот.

Избирайки да си партнирате с мен в развитието на собствен международен мрежов бизнес, вие избирате професионализъм и отдаденост. Аз вярвам, че мрежовия бизнес не е за всеки, но всеки, който положи старание и се труди би могъл да постигне всичко, за което мечтае.

Освен в България, разширявам своя бизнес в следните държави и бихме могли да работим заедно, ако се намирате в една от тях: Германия, Италия, Испания, Турция, Русия, Украйна, Румъния, Гърция, Кипър, Албания, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Унгария, Казакстан, Беларус, Лихтенщайн, Люксенбург, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Швеция, Швейцария, Словакия.


 

Попълнете анкетата по-долу и аз ще се свържа с вас, възможно най-скоро, за да се запознаем и поговорим по-подробно.

Форма за контакт с мен:

  

Допълнителна информация:

Попълвайки тази форма вие заявявате желанието си да се свържа с вас и да ви дам повече информация за моя бизнес и възможността ни за партньорство. Тази форма не ви ангажира с взимане на решение или предприемане на определени действия!