Юлиян Огнянов
мрежов бизнес в българия
техники и насоки за развитие
Абонирайте се за моя имейл бюлетин и получавайте първи новите материали за МЛМ бизнес!


Как минава седмицата на 95% от хората днес?

Какво ще се случи, ако видите работната седмица в смешна карикатура, която показва през какви емоционални моменти минава един човек живеещ по тази матрица. Понеделник е най-ужасния ден в живота му, в сряда започва да се въодушевява от предвкусването на предстоящия уикенд, но още е твърде рано. И ето петък! "Thank God is firday!". Поглеждайки живота си отстрани повечето хора ще осъзнаят, че се въртят в кръг и едва ли не всеки ден от живота им е предопределен... от работата, ангажиментите, шефа и какво ли още не. Но можете ли да си представите вашия живот без този кръговрат? Може ли да си представите всеки ден да е например събота.. или неделя? Сами да избирате какво да правите и къде и с кой да отидете. За някои това е твърде смело желание. Започват причините, оправданията и чуваме мислите на мозъка ни, който се опитва да ни убеди, че и така живота ни е прекрасен. Е, нека ви кажа - може да е и по-прекрасен! Разберете как в тази статия.

 

rabotna sedmica

 

Има и по-добър начин да прекарате живота си от това, което виждате на картинката. Ако виждате себе си, значи живеете като 95% от хората. Работа от понеделник до петък - едно и също и за какво? Естествено за пари! “Но, Юли, те са необходими! Длъжен съм! Трябва! Нямам друг избор!”. Приятели, всичко това е лъжа! Вие имате друг избор, но не го правите. Естествено аз разбирам, че в момента живеете така, че трябват пари и че може би сте се борили за този живот, но нека ви кажа - има по-добър начин! Избора винаги е във ваши ръце и може да направите с живота си всичко, което пожелаете!

Има една такава истина: "Човек вижда това, което иска да види". Ако вие сте с отворено съзнание и търсите възможности за промяна неминуемо ще срещате такива, но ако не сте и да ви удари по носа дадена възможност, пак няма да я видите. Затова, първата стъпка е човек да си каже "Вероятно има по-добър начин да живея този живот".

Индустрията Мрежов маркетинг днес предлага със сигурност най-достъпният начин да промените тази матрица на живот. Да изградите живота си както желаете и да не зависите вече от графика на работната седмица. Понеделник може да е един от най-приятните ви дни. За мен той обикновенно започва около 9:30ч. - 10:00ч. с лека тренировка, четене на книга за личностно развитие и здравословна закуска без да бързам за никъде. Аз наистина неразбирам хората, които стават в 6:30ч. и забързани започват седмицата с нерви, викане, стрес и всичко това, заради което ще съжеляват в бъдеще, защото ще им се отрази пагубно на здравето.

Нека сега поговорим малко за това как и вие може да промените живота си. Внимавайте - мрежовият бизнес като възможност за вас е скрит под мнението на околните, под въпроса “Какво ще си помислят хората?”, под страха от провал… той е скрит толкова дълбоко, че повечето хора си мислят, че е несериозен или дори лъжа. Мрежовият бизнес даже е една от най-неразбраните от българите професии. Често сравняван с пирамидите, които използват името му, за да се представят пред аудиторията. Но ако съберете повече информация ще остановите, че тази индустрия е най-голямата индустрия в света и дава стабилни допълнителни и основни доходи на над 100 млн. семейства по света. Голяма цифра!

 

Изгледайте това видео, което е отказ от филм за Мрежовия бизнес и в което ще разберете защо мнението на Робърт Кийосаки за заплатата е че трябва да бягате от нея:

 

Заключение

Защо най-известните финансови гурута в света препоръчват мрежовия бизнес за всеки, който иска да промени живота си към по-добро? Според мен най-вече, защото може да бъде започнат в свободното време с около 10-15 часа заетост на седмица и практически без инвестиция и без риск от загуба. В Мрежовият бизнес не инвестирате в помещения, наеми, работна ръка или стока, която да събира прах на рафтовете на магазина ви. В Мрежовия бизнес има готова система гарантираща резултат и хора, които биха дали най-доброто от себе си, за да ви научат и да ви помогнат да преуспеете. В Мрежовият бизнес имате тази подкрепа, от която повечето хора се нуждаят, за да имат смелостта да тръгнат по този път. И най-вече, в Мрежовият бизнес имате достатъчно време да направите промяната в мисленето си нужна за успех и да достигнете дохода, който да ви направи финансово свободни и някой ден вие да уволните шефа си преди той да направи това с вас.

Ако ви е харесала тази статия, ще ви бъда благодарен да я споделите с приятелите си или вашия екип чрез бутоните за социални мрежи по-долу. За да получавате и бъдещите ми статии, не забравяйте да се абонирате за моя бюлетин. Приветсвам вашите коментари под статията! Желая ви успех!

Абонирайте се за моя Messenger бюлетин, за да получавате новите ми статии първи от тук:


Съветвам ви да прочетете и тези статии:


Сподели със своите приятели: