мрежов бизнес в българия - техники и насоки за развитие
Абонирайте се за моя имейл бюлетин и получавайте първи новите материали за МЛМ бизнес!


За мен

 

moq snimkaЗдравейте! Казвам се Юлиян Огнянов. Ще се представя описвайки накратко своята история.

Още от много малък търся възможности да се развивам, да бъда първи, да се отличавам. Аз съм перфекционист и във времето разбрах, че е най-добре да давам всичко от себе си, но именно, работейки за себе си.

Още на 14 годишна възраст, под влияние на моите родители актьори, аз открих музикалната сцена и творческите изяви. Влагайки цялото си желание и ентусиазъм бързо достигнах професионални нива в студийната работа, радио и телевизионна дейност. Мечтата ми беше да живея живота на световните звезди и да се радвам на подобни успехи.

След дълго търсене и работа за осъществяването на целите на другите аз разбрах, че е дошъл моментът да хвана живота си в свои ръце и на 24 годишна възраст за първи път открих своя фирма. Сферата, с която избрах да се занимавам и да вложа цялото си старание беше Рекламната дейност. Не след дълго получих ценни уроци и разбрах, че да имаш собствен бизнес не е лесно. През 2009г. за първи път чух за криза и не след дълго аз и моят партньор бяхме принудени да затворим бизнеса си, но с това моето желание за успех и свобода не престана.

След натрупания опит знаех какво точно искам от живота. Собствения бизнес беше единственото, което можеше да ми даде тази възможност. Желаех дейност, с която мога да работя независимо от мястото, на което се намирам. Исках международна възможност за развитие, която да няма ограничение и предлагания от мен продукт да е с доказано качество. Не желаех да се занимавам с документации, доставки, обслужване на клиенти, наемане на персонал и всичко подобно, което носи със себе си безсънни нощи и неудържимо напрежение. Мечтаех да мога да пътувам по света и по всяко време, в което избера да съм там където искам, с когото и колкото време пожелая. Чудесни желания, но как ще се сбъднат? Тогава все още не знаех каква възможност предлага МЛМ индустрията.Screenshot 2020 03 07 at 2.35.58

През 2009г. година, в търсене на това, което желаех, се появи и предложението да се заема с мрежов бизнес. От продуктите не разбирах, но ме впечатли качеството и най-вече маркетинг плана като възможност за развитие. След кратко представяне на компанията и бизнеса като перспективи, аз взех решение да създам успешен МЛМ бизнес. За мен беше от голямо значение, че има хора, които ще ми покажат и ще ме научат как да постигна своите цели в бизнеса. Запознах се с хора, които вече бяха постигнали това, за което аз отдавна мечтаех и това силно ме мотивира. Винаги съм мислил, че ако един човек постигне нещо, то всеки може, стига да положи нужните усилия. И така, започнах своя път в МЛМ със сериозно намерение за успех.

Още през втората седмица от своя старт проведох първото си мероприятие в зала, а след месец оборота ми беше вече над 2000лв. Бях длъжен да натрупам бързо своя опит и да се превърна в лидер, тъй като моите партньори се нуждаеха от насоки и редовно ме заливаха с въпроси. След първите големи резултати, дойдоха и първите препядствия, които продължиха обучението ми. В архива си днес имам над 500 семинара и безброй обучения в зала, интернет и на лични срещи с моите партньори. Днес знам, че големия успех в бизнес идва, когато твоя екип е успешен. Тогава, когато го подкрепяш качествено и водиш с личен пример.

business_storyВ настоящия момент развивам своя мрежов бизнес като основна дейност. Заедно с екипа си реализираме оборот от над 3 милиона лева на година и получавам стабилен доход от над 20,000лв. месечно, което за една година се равнява на шест цифрена сума. Амбицията ми е да открия и обуча още желаещи развитие хора, които да получават високи доходи от компанията, с която работя. За да подкрепям качествено партньорите си създадох система за работа и обучение, която се развива и подсигурява възможността на всеки да се развива. Постоянно инвестирам в развитието на екип си, провеждам семинари и тийбилдинги и се стремя да водя здравословен и активен начин на живот. Благодарение на бизнеса си имам възможност да прекарвам много време със своето семейство и да пътувам по различни и интересни дестинации, за да се наслаждаваме на живота. Перспективите, които имам пред себе си с бизнеса и компанията, която съм избрал са повече от това, за което съм мечтал и всичко изброено до тук ме кара да кажа - аз съм един щастлив и благодарен човек!

Ако ти желаеш да си част от моя екип натисни бутона по-долу и попълни формата за връзка с мен. Скоро след това ще се свържа с теб и ще поговорим за възможностите да си партнираме. Не губи време!

 

Отзиви от партньори